NYHETER

88175282_230691334733239_264474353691787

WORKSHOP- Hur motiverar vi hjärnan att bli tryggare?

Är du nyfiken på hjärnan och hur den påverkar oss? Då välkomnar jag dig till en workshop där du får möjligheten att utforska dig själv med hjälp av teori och praktiska övningar.

Om workshopen:

 
Visste du att hjärnan har tre motivationssystem?
Hotsystemet, utforskarsystemet/prestationsystemet och trygghetssystemet. Vi mår som bäst när dessa tre system är i balans och när vi själva kan aktivera den del som behövs. Om utforskarsystemet/prestationsystemet och hotsystemet är dominanta orkar till slut inte kroppen som kan leda till bl.a. utbrändhet, utmattning eller sjukdomar. Därför behöver vi bli medvetna och aktivera trygghetssystemet med hjälp av bl.a. mindfulness, yoga, meditation och självmedkänsla där vi lägger märke till och riktar vår uppmärksamhet emot det vi upplever.

Du får möjligheten att utforska dessa motivationssystem tillsammans med oss, med hjälp av teori och praktiska övningar för att få syn på vilken eller vilka system som är mer eller mindre dominanta för dig. Vi bidrar till medvetenhet kring hjärnans motivationssystem och verktyg som du kan använda dig av i vardagen med bl.a. mindfulness och self-compassion för att upprätta kontakt med de mekanismer som gör oss lugna, sociala och öppna.

Vem är jag?

Linnéa Hellström arbetar som diplomerad samtalsterapeut- och coach i psykosyntes. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med människor, män som kvinnor och hennes specialområden är psykisk ohälsa bland ungdomar samt stress och utmattningssyndrom. Linnéa driver sitt företag Care Consulting och tar emot klienter i enskild terapi och coaching på sin mottagning i Vasastan. Hon arbetar även med företag och grupper för att skapa bättre förutsättningar till en långsiktig god hälsa och fredlig miljö.

 

 

 

 

 

 

 

BILD%20HEMSIDA%203_edited.jpg
Kontakta mig:
careconsulting.linnea@gmail.com

Vill du veta mer?