OM LINNÉA

  • Diplomerad Samtalsterapeut inom psykosyntes

  • Diplomerad Samtalscoach inom psykosyntes

Linnéa Hellström

 

Hej! Vad roligt att du hittat hit! Linnéa heter jag och arbetar som samtalsterapeut- och coach inom psykosyntes.

Mitt livssyfte är att normalisera psykisk ohälsa och bidra med samtalsstöd. Efter att många närstående drabbats av psykisk ohälsa samt att jag ser hur vi får mer krav på oss än någonsin brinner jag för att skapa sammanhang där vi kan utforska delar av oss själva som begränsar oss, roller som styr, värderingar och vad vi vill bidra med till våra medmänniskor. Jag tror människor i allmänhet saknar sammanhang där vi får fullständig närvaro, utan varken dömande eller värderande. 

Jag har en 3,5 årig utbildning inom psykosyntes (psykodynamisk inriktning) på Humanova med en steg-1 utbildning i interaktiv psykoterapi. Förutom själva samtalet som är fokus använder jag metoder som bl.a. avslappningsövningar, målning, anknytningsteori och KBT för att skapa dom bästa verktygen för dig.

Min motivation som terapeut- och coach är att nätverka, gå på kurser och utbildningar samt ha tid för återhämtning. Jag har stor erfarenhet av att arbeta med människor- män som kvinnor och mina specialområden är psykisk ohälsa bland unga samt stress och utmattningssyndrom.

Jag är aktiv ordinarie medlem i psykosyntesförbundets styrelse som regionansvarig i mellersta Sverige och Stockholm. Nätverksträffsansvarig och marknadsför förbundet via sociala medier. 

Oavsett vad du kommer med möts du av ett icke dömande, värderande synsätt och ett brinnande engagemang i en trygg miljö.