top of page

OM LINNÉA

332601195_735064768192237_3938507357646739919_n.jpeg
  • Diplomerad Samtalsterapeut inom psykosyntes

  • Diplomerad Samtalscoach inom psykosyntes

Varför ska du välja mig?

Jag erbjuder första sessionen kostnadsfri, du väljer hur du vill ta det vidare.

Jag arbetar holistiskt och förebyggande. Det betyder att jag inte behandlar, löser, diagnostiserar eller medicinerar dig.

Vi tittar närmare på hur allt hänger ihop. Det emotionella, fysiska, själsliga och relationella.

Till mig vänder du dig om du t.ex. har livskris, tappat kontakten med din kropp och ditt inre eller behöver samtalsstöd kring livets stora och små frågor.

Mina specialområden är traumabearbetning, ångest, stress och oro.

Jag kommer ställa utmanande frågor kring ditt förflutna för att se sambandet med den du är idag. På så vis har du möjlighet att bryta dig loss och leva det liv som du vill med nya verktyg.

Linnéa Hellström

 

Hej! Vad roligt att du hittat hit! Linnéa heter jag och arbetar som diplomerad samtalsterapeut- och coach.

Jag har en 3,5 årig utbildning inom psykosyntes (psykodynamisk inriktning) på Humanova med en steg-1 utbildning i integrativ psykoterapi. Förutom själva samtalet som är fokus använder jag metoder som bl.a. avslappningsövningar, målning, gestaltterapi och KBT för att skapa dom bästa verktygen för dig.

Min motivation som yrkesperson är att nätverka med likasinnade, gå på kurser för att utvecklas och ha tid för återhämtning. Jag har personligen kämpat med otrygg anknytning, stress och utmattning som givit mig erfarenheter och en stor förståelse för er klienter.

Jag har tystnadsplikt, är medlem i psykosyntesförbundet där jag följer dom etiska reglerna för din och min trygghet samt går regelbundet i egenterapi och handledning. 

Oavsett vad du kommer med möts du av ett icke dömande synsätt och ett brinnande engagemang i en trygg miljö. Välkommen!

bottom of page