top of page

SAMTALSTERAPI 1:1

Samtalsterapi 
 

Varför terapi...

Stress?

Kris?

Inre- och yttre kaos?

Varför agerar jag som jag gör?

Vad har min historia för koppling till den jag är idag?

 

Kanske söker du någon att prata med som du blir bemött utan att bli dömd och som vet att du har svaren själv om du får möjligheten att ventilera kring dina inre frågor.

 

I individuell samtalsterapi erbjuder jag en lugn och trygg miljö där du står i centrum för att utforska just det du behöver.

 

Jag som terapeut använder mig allra helst av samtalet för att vägleda dig till en större självinsikt och nya perspektiv men blandar också in andra verktyg som anknytningsteori, gestaltterapi, avslappnings övningar, KBT och hemuppgifter.

 

Samtalsterapi bidrar till att du får ökad medvetenhet om din kropp, själ- tankar och känslor som dina inlärda

beteendemönster, begränsningar och föreställningar om dig själv och livet. Du får möjligheten att lära känna dig själv på ett djupare plan och utvecklas som människa!

Typiskt första möte:

 

Första mötet handlar om att vi ses digitalt, jag lyssnar till din berättelse och du får möjlighet att berätta vad du upplever är slitsamt, vad du känner inte fungerar, vilka sidor du vill utveckla och tillsammans kommer vi fram till vad DU vill utforska.

 

Jag rekommenderar att ses regelbundet i början för att få en kontinuitet i samtalen, men utifrån dina behov så är det du som bestämmer. Oavsett vad du kommer med möts du av ett icke dömande, värderande synsätt och ett brinnande engagemang samt nyfikenhet om hur jag kan bidra och tillföra nya perspektiv.

 

Varmt Välkommen! 

annasundhedenphotography_färdiga-19_edited_edited.jpg
bottom of page